Om oss

Välkommen till Topent - en stark och stabil partner för tjänster i utomhusmiljö.

Kunnig, utbildad personal med lång erfarenhet borgar för att jobbet blir bra gjort. Bland våra kunder finns bland annat statlig och kommunal förvaltning, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar.

Vi har en bred, modern maskinpark och utför tjänster från bland annat grävning och schaktning av stora mängder massor till underhåll av utomhusmiljö, exempelvis snöröjning, sandupptagning och garage- och maskinsopning. Alla lösningar är anpassade efter kund och förutsättningar för att möta kraven på en flexibel partner.

Vi har varit verksamma sedan början av 70-talet och omsätter omkring 25 mkr om året. Vi är en lyhörd och kompetent partner med korta ledtider och hög grad av service.

Vad vi erbjuder - läs mer våra tjänster.


Certifierad entreprenör.

Vi är certifierade enligt en rad ramverk, bland annat ISO14001 samt ISO9001. I enlighet med ID06 bär alla medarbetare namnbrickor.

I vissa projekt arbetar vi med ett antal noga utvalda underentreprenörer. Vi ser till att även dessa är informerade om våra kärnvärden samt interna krav på transparens, förtroende och kvalitet. Läs mer om UE2004 (pdf).

Personalen.

Vår personal är vår viktigaste resurs och vårt ansikte utåt. Genom att kontinuerligt utbilda, uppdatera och planera arbetet tillsammans med vår personal får vi våra medarbetare att känna ett personligt ansvar för sin egen arbetsplats. Med kompetens och engagemang levererar vår personal ständigt den bästa lösningen för dina unika krav.

För oss är det viktigt att såväl kunder som medarbetare och övrig omvärld omfattas av de fördomsfria värderingar som vi på Topent tror leder till en bättre arbetsplats, högre kvalitet och ökad leveranssäkerhet.

Vill du jobba hos oss? Kontakta oss, vi söker alltid bra medarbetare.